Ursäkta, nu tror jag något blev fel!

Är det jag som är dum i huvudet eller har svensk filmproduktion varit så dålig i år att självaste Ett Öga Rött har fått bli nominerad i biopublikens pris?! Kan någon där ute säga att jag både såg och hörde i syne för jag kan inte tro att det är sant.
Nej, jag har inte sett Ett Öga Rött och kommer aldrig göra det heller, om jag får höra den där jävla blatten (det är tydligen okej att säga blatte - får Sissela Kyle, får jag!) säga "en fin guzzilago" en enda gång till ska jag fan i mig ta reda på vart hans brevlåda bor och banka lite vett i skallen på honom!
Varför ska det vara så jävla populärt att göra nysvenska filmer där språket blir brutalt misshandlat!? Det är fan inte ens roligt om ni trodde det, inkompetenta jävla "regissörer" och "manusförfattare".
Jag vill se mer villafamiljer med en brevlåda som det står Svensson på! Jag vill ha en pappa Lars och en mamma Anna och två söta, blonda, blåögda barn! Jag vill ha en hund och jag vill ha en volvo!
Därför känns det så jävla bra när jag tar över filmvärlden om ett par år. Ja, jävligt bra känns det.


Kommentarer
Postat av: Julia

hej :) tänkte bara tipsa om en tävling i våran blogg. det är tre olika priser, tre vinnare och man kan påverka sin egen vinstchans :)

direktlänk till tävlingen: http://juliajosefine.blogg.se/1200855467_tvling.html#comment

2008-01-21 @ 21:14:58
URL: http://juliajosefine.blogg.se
Postat av: Qristian

Tack, för dagens sanning !
Den meningen höll på att ta kolen på mig varje gång...

2008-01-21 @ 22:36:24
URL: http://qristian.blogg.se
Postat av: stine

godmorgon, ha en bra dag

2008-01-22 @ 07:15:46
URL: http://stineb.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0