Ge oss ett intresse, nu!

Eftersom att både jag och Denise saknar en brinnande passion i livet tycker jag att det är dags för en ändring på det. Just nu verkar det som att vi båda satsar på författaryrket, men man vet aldrig med oss. Jag tror vi har en tendens att påbörja saker och aldrig riktigt avsluta. Men vem vet, kanske blir detta ett stort genombrott för oss båda, någonting att hålla tummarna för i detta fall då vi inte vill känna oss mer misslyckade än vad vi är!

Jag försöker också övertala Denise lite diskret att vi ska börja gå på Bajenmatcher denna säsong. Kanske lyckan kan finnas i en grönvit klack som sjunger härliga hejaramsor medans ett par killar springer efter en boll på en gräsmatta inte långt därifrån.. Det klingar fint i mina öron iallafall.

Denise har förövrigt en ny blogg. Min lilla kompanjon bloggar numera under namnet Lillhitler! Och det som står i hennes presentation att namnet inte har med Adolf Hitler att göra är bara ren bullshit. Jag vet med säker fakta att Denise är stolt medlem i nationalsocialistiskfront och att det hänger stora sydstatsflaggor i hennes rum. Bara så ni vet!


Kommentarer
Postat av: Denise

Ja nu är det ju så här att du inte skulle avslöja mig:O

2008-01-14 @ 14:49:46
URL: http://Lillhitler.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0